>> CONTACT
Cum ne puteti contacta
>> CAUTARE AVANSATA
Accesati baza de date a Agentiei
>> SERVICII
Oferta agentiei
>> CASTING
Formular de inscriere pentru manechine, hostess, promoteri, etc.
Cale: HOME - Casting

Eye On Model selecteaza modele (barbati si femei), personal pentru stand-uri, promoteri, actori, cantareti, dansatori etc, atat profesionisti cat si incepatori, care vor fi inclusi in portofoliul agentiei si vor desfasura activitate in domeniul modei, promotiilor, divertismentului si vor participa la diferite tipuri de evenimente.

Eye on Model nu solicita taxe celor care doresc sa se inscrie in baza de date.

Pentru a participa la selectii trebuie sa completati formularul de mai jos, parcurgand toti cei patru pasi. Pentru mai multe informatii si pentru asistenta tehnica accesati pagina Contact.

Daca nu aveti inca un album foto realizat de profesionisti sau cel pe care il aveti deja trebuie actualizat, Eye On Model va poate face la un pret rezonabil. Pentru mai multe informatii accesati pagina Album.

Daca sunteti fotografi, stilisti, make-up artisti, hair-stilisti, organizatori de evenimente, etc. si ati dori sa faceti parte din colectivul nostru, nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail professionals@eyeonmodel.com

Pentru a incepe trebuie sa scrieti o adresa de E-MAIL valida si PAROLA. Acestea vor fi asociate profilului dumneavoastra si vor fi utile pentru ractualizarea periodica a bazei de date Eye On Model.

In parcurgerea pasilor urmatori va fi necesar sa completati cu informatii un numar de campuri in vederea realizarii fisei personale.
Agentia are dreptul de a administra toate profilele; orice informatie transmisa va fi evaluata, verificata si adaptata standardelor si formatului agentiei. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile despre utilizarea datelor personale.

Formular de inscriere
PASUL 1 - Contul

(Toate campurile marcate * sunt obligatorii)
  • PASUL 1- Contul
  • PASUL 2- Date personale
  • PASUL 3 – Descriere
  • PASUL 4- Resedinta si fotografii

Crearea contului:

  • *
  • *
  • *
  • *

Informatii cu privire la procesarea datelor personale:  

 
*

EyeOnModelPrivacyInformation.pdf